null

Podobne artykuły

  • Gorzkie życie cukrzyka

    Gazeta Stołeczna

    Do niedawna słodycze dla cukrzyków sprowadzane były z zagranicy. Pojawiły się już polskie wyroby bez cukru lub z dodatkiem słodziku. Są soki, czekolady, wafle, suchary, galaretki, kisiele, a nawet lo

  • Smak tkwi w szczegółach

    Gazeta Stołeczna

    Prawie 30 różnych gatunków pieczywa oferuje swoim klientom piekarnia Schulstad. Pieczone według różnych technologii i pakowane w foliowe torby wyroby zachowują świeżość od trzech dni do trzech tygodn

  • Golonkowe szaleństwo / BIELSKO. Tydzień Golonki w hotelu "Magura"

    GW Katowice

    Można ją jeść nie tylko z chlebem, chrzanem albo musztardą. Równie dobra jest z oliwkami, śliwkami, groszkiem puree lub gotowana w ziołach. Okazuje się, że dobrze przygotowaną golonką można przyjąć n

Polecane tematy