Tatar z łososia

[podpis] JP, DZIŚ KONKURSOWY KUPON JEST NA S. 4
GW Łódź nr 240, wydanie z dnia 14/10/2003OD DRUGIEJ STRONY, str. 2

FESTIWAL Dobrego Smaku

Tatar z łososia

Duet tatara z sandaczem oraz polędwica po angielsku - to dwa kolejne konkursowe dania zgłoszone na Festiwal Łódzkiego Smaku

Zbliżamy się do finału. W najbliższą sobotę 18 października w godz. 15-18 w Pasażu Łódzkim (al. Włókniarzy 264) jury pod przewodnictwem Macieja Kuronia wybierze jedno spośród 20 konkursowych dań. Jutro o godz. 18.30 w programie "Toya lajf" w Telewizji Toya będzie można ocenić ostatnie konkursowe dania, a także usłyszeć od szefów kuchni, jak się je przyg...

LO-DLO

Podobne artykuły

  • Potrawy z łososia

    Lubię Gotować

    Tatar Czas przygotowania: 40 min (100 g - 165 kcal) 40 dag surowego łososia bez ości, 2 cebule (15 dag), 1 cytryna (10 dag), 1 pęczek koperku, 2 łyżki oliwy, sól, biały pieprz Rybę opłukać, usunąć

  • Tatar z łososia babci Ludwiki

    KUCHNIA WSPOMNIEŃ, dodatek do GW Białystok

    Opowiada Eugeniusz Wieczorek, starszy chorąży rezerwy, kierownik punktu żywienia Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej Moja babcia Ludwika mieszkała na Helu. Odwiedzając ją, kiedyś wpadłem na pomysł

  • Ryba popularna nie tylko na Boże Narodzenie

    Gazeta na Zająca

    Terrina z łososia, czyli delikatny pasztet pieczony w kąpieli wodnej - danie rybne idealnie nadające się na świąteczny stół. Choć potrawa pochodzi z Francji, ostatnio na dobre zadomowiła się też na polskich stołach

Polecane tematy