Przetwory-potwory

Gazeta Stołeczna nr 245, wydanie z dnia 20/10/1994, str. 1

Przetwory-potwory

Dżem jest kwaśny i zalatuje alkoholem, a ćwikła z chrzanem nie ma smaku chrzanu. Brudne słoiki mają zardzewiałe nakrętki. A wino zawiera "napój winopochodny".

To wszystko proponują nam produce...

WA-DLO

Podobne artykuły

  • Przetwory z Polmosu

    Gazeta Wyborcza

    (P) Podlaska Wytwórnia Wódek Polmos w Siedlcach, producent m.in. wódki Chopin i koniaku Croizot, uruchomiła własny zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego. W listopadzie ubiegłego roku Polmos kupił za

  • Telefony i przetwory

    Gazeta Wyborcza

    [Współpraca gospodarcza Polska - Włochy w rolnictwo i przetwórstwo rolne, ochrona środowiska i telekomunikacja; odbyła się sesja komisji.][Mitterrand Francois; Janicki Czesław; Rausch Jean Marie]

  • Wolimy domowe przetwory

    Gazeta Stołeczna

    W prawie 60 proc. polskich gospodarstw domowych zjada się wyłącznie przetwory przygotowane przez panie domu - wynika z badań przeprowadzonych przez sopocką Pracownię Badań Społecznych. Natomiast 11 p

Polecane tematy