Menu ułóż sam

[podpis] AW
GW Mazowsze (Płock) nr 237, wydanie z dnia 08/10/2004CO JEST GRANE, str. 7

Menu ułóż sam

Restauracja Rusałka w podpłockiej Grabinie zaprasza na ciepłe ryby prosto z wędzarni. Sprowadziła specjalny piec do wędzenia ryb i mięsa. - Nie trzeba jechać nad morze na świeżo wędzone ryby - zap...

PL-DLO

Podobne artykuły

  • POLSKA NA JĘZYKU

    Logo

    Moje urlopowe skojarzenie kulinarne jest proste: smażona ryba z frytkami oraz gofry z bitą śmietaną. Wstyd. Bo wakacje w Polsce to okazja do poznania regionalnych przysmaków i dań albo choćby objadania się wyjątkowymi owocami. Oto krótki poradnik, czego i gdzie szukać.

  • Takk for mat!

    Gazeta Turystyka - Warszawa

    Na stole chleb, masło, ser, dżem, ciasto. Obok pieczywa kupowanego w sklepie na prowincji jada się domowe wyroby, których tradycja sięga pierwszej połowy XVII w. Owsiane chlebki, bułeczki drożdżowe z

  • Dobra norweska ryba

    TYLKO DLA DOROSŁYCH

    Podobno najlepsze ryby są właśnie na targu w Bergen. Nim tam pojedziemy zobaczyć miasto Veuma, spróbujmy ryb przygotowanych według norweskich przepisów

Polecane tematy