null

Podobne artykuły

  • Faworki z Wyspy Afrodyty

    Gazeta Stołeczna

    Czym się na Cyprze nadziewa udziec barani, jak smakuje musaka, co przypomina słodka dahtila? Przysmaków kuchni cypryjskiej można próbować do połowy lutego w restauracji Scherzo w hotelu Holliday Inn.

  • Panny na lodzie

    Gazeta Wyborcza

    Była ich trzydziestka, wszystkie rocznik 1972. Pięć wyszło za mąż. Aneta, mówią jej przyjaciółki, wyszła z miłości. Ewa wyszła z musu, w trzecim miesiącu. Krystyna w piątym. Jola chyba z miłości. Iwo

  • DOSIADANIE POLONEZA

    Gazeta Wyborcza

    (P) W ostatniej dekadzie PRL polonezami jeździli tylko urzędnicy niższych rang. Dziś premier i jego ministrowie, którzy dobrze te czasy pamiętają, rezygnują z lancii, by podróżować produktem polskieg

Polecane tematy