null

Podobne artykuły

  • Kiełbasy i napoje

    Gazeta Stołeczna

    Tłum producentów i handlowców kłębił się wczoraj w Pałacu Kultury i Nauki. Biznesmeni gromadnie przyszli na II Warszawskie Targi Spożywcze. W Sali Marmurowej i przyległych ustawiono prawie 100 białyc

  • Smaczny smaczek

    Gazeta Stołeczna

    Kokietowanie zwiedzających wędlinami opłaciło się spółce Constar ze Starachowic. Podczas zakończonych wczoraj Warszawskich Targów Spożywczych firma zdobyła nagrodę publiczności. Jury doceniło natomia

  • Tylko chude

    Gazeta Wyborcza

    (P) CONSTAR. Przeciętny Polak zjada rocznie prawie 63 kg mięsa i wędlin. Najbardziej lubimy wieprzowinę, która stanowi przeszło połowę naszej diety mięsnej, natomiast wołowiny jemy niewiele (niecałe

Polecane tematy