Kanie w kilku odsłonach

PRZEWODNIK GRZYBIARZA dodatek do PRZEWODNIK GRZYBIARZA, dodatek do GW Rzeszów nr 200, wydanie z dnia 29/08/2005, str. 5

Kanie w kilku odsłonach

Ten grzyb wspaniale smakuje i wygląda w śmietanie, w różnego rodzaju sosach łagodnych i pikantnych. Sałatki z jego dodatkiem to prawdziwy rarytas. Znakomity jest również odpowiednio przyprawiony z...

RZ-DLO_D

Podobne artykuły

  • Szlachetny smak

    Palce lizać

    Z tego szlachetnego mięsa można stworzyć ciekawe kompozycje - jagnięcina to nie tylko popularne kotleciki, co też starałem się przybliżyć, przygotowując poniższe dania

  • NIE SAMYMI RYBAMI...

    DODATEK ŚWIĄTECZNY, dodatek do GW Lublin

    ... człowiek żyje. Są przecież i tacy (choć trudno w to uwierzyć), którzy za rybami nie przepadają. Oni też muszą przecież mieć swoją, bezrybną, Wigilię. Te propozycje są dla nich. A ostatnia - już n

  • Sałatka włoska z kalmarami

    CO JEST GRANE

    Niepozorna z zewnątrz knajpka przy ul. Lwowskiej okazuje się niewielkim wprawdzie, ale bardzo przytulnym miejscem z antresolą. W karcie głównie dania kuchni włoskiej: makarony, pizza, ale także węgie

Polecane tematy