Podobne artykuły
-
Imprezy karnawałowe
Lubię Gotować
Pierścionki cebulowe przygotowanie 40 min, łatwe olej do głębokiego smażenia Cebule obrać, opłukać, pokroić na grube plastry, podzielić na pierścionki, włożyć do miski, zalać piwem, odstawić na godz
-
Grzyby leśne na gorąco
Lubię Gotować
Wiążą się z nimi co najmniej trzy wielkie przyjemności: najpierw emocje grzybobrania, potem przyrządzanie, wreszcie rozkosze degustacji. Jeżeli dotąd nie nauczyliście się odróżniać szatana od borowik
-
Strawa nasza powszednia
Lubię Gotować
Zazwyczaj nie ma w niej luksusów, ale właśnie w tym rzecz, bo dobrze przyrządzone proste potrawy nigdy się nie nudzą i najlepiej służą zdrowiu. Mają przeważnie ludowe pochodzenie i są chlubą najlepsz