DOBRA KUCHNIA

Wołowina Frico

[podpis] Alina
Gazeta Stołeczna nr 163, wydanie z dnia 15/07/1995WEEKEND, str. 12

Wołowina Frico

[Składniki i przepis ...

WA-DLO

Podobne artykuły

  • MROŻONA WOŁOWINA DO UNII

    Gazeta Wyborcza

    Od 1 lipca przez rok będziemy mogli wyeksportować po niższych cłach 53 tys. ton mrożonego mięsa wołowego do krajów Unii Europejskiej - podaje Ministerstwo Współpracy Gospodarczej z Zagranicą. W ramac

  • Kulinarna wołowina

    Gazeta Wyborcza

    Jeszcze przed 2000 r. polskie społeczeństwo pozna smak "kulinarnej" wołowiny - zapewnia Ministerstwo Rolnictwa. Resort wespół z Fundacją Programów Pomocy dla Rolnictwa (FATA) postanowił - korzystając

  • Wołowina naprawdę wołowa

    Gazeta Wyborcza

    Polacy nie znają smaku dobrej wołowiny, ale być może wkrótce go poznają - przekonuje Pascal Lacourie z francuskiego centrum genetyki bydła rasy Limousine. Kupując wołowię mamy teraz do wyboru tylko m

Polecane tematy