Podobne artykuły
-
Zwycięskie zrazy
Gazeta Stołeczna
Zrazy zawijane a la Radziwiłł, popisowe danie szefa kuchni restauracji "Świętoszek", przyniosły mu najcenniejszą nagrodę w konkursie "Srebrnej Patelni" - tygodniowy wyjazd za granicę dla dwóch osób d
-
Mistrzowie kuchni
GAZETA O PRACY
Doświadczeni kucharze uważają, że młodzi ludzie po szkołach gastronomicznych niewiele umieją. Początkujący kucharz zaczyna zazwyczaj od zmywania naczyń, później obiera ziemniaki i warzywa. Dopiero po
-
Sponsorzy dziecięcych wizyt
Gazeta Stołeczna
Obiady ufundowały restauracje: "U Fukiera", "Pod Samsonem", "Pod wieżą", "Świętoszek", "Kuchcik", "Belvedere", "Valdi", "Flik", "Americana", hotele: Marriott i Jan III Sobieski oraz kawiarnia "Emocja