FOTOFELIETON

FOTOFELIETON

GW Katowice nr 212, wydanie z dnia 10/09/2008WYDARZENIA, str. 3

Bielsko-Biała, godz. 16.41. Mirosław Bogdański, szef kuchni hotelu Magura, prezentuje jedną z 3 tys. porcji golonki przygotowanych z okazji dorocznego święta tej potrawy. By je zrobić, zużyto tonę...

KA-DLO

Podobne artykuły

  • Cuda w katedrze / BIELSKO-BIAŁA. Zobaczymy je za kilka tygodni

    GW Bielsko Biała

    Konserwatorzy kończą odnawianie przepięknych malowideł w bielskiej katedrze. Na ślady secesyjnych malowideł natrafiono dwa lata temu. Teraz kończą się prace przy zdobieniach w prezbiterium. Potem prz

  • LOKALNA OPINIA PUBLICZNA

    GW Katowice

    Katowice 32 52 555Bielsko-Biała 82 97 810

  • Świńskie ryje na promenadzie

    GW Bielsko Biała

    Wieprzowina z rożna, kwaśnica, którą zachwalają bracia Golcowie, i oczywiście Bolek i Lolek. Te i wiele innych atrakcji mają zachęcić do przyjazdu w Beskidy.Bielsko-Białą i Ustkę łączą umowa o współ

Polecane tematy