Warzywa w płynie to samo zdrowie

[podpis] TERESA SPAKOWSKA, MAŁGORZATA BIHUN, EWA DĘGA *
strony lokalne GW - Opole nr 257, wydanie z dnia 03/11/2008Zdrowie i uroda, str. 6

Warzywa w płynie to samo zdrowie

Jak jeść w Opolu zdrowo cz. 8. - W sokach warzywno-owocowych znajdziemy wszystko, co najważniejsze w zdrowym odżywianiu: antyoksydanty, żelazo, witaminy i błonnik - piszą trzy niestrudzone propagatorki zdrowego trybu życiaWstąpiłyśmy do Starówki. Czynne do 19, my przyszłyśmy ok. 18. Od parkingu opowiadałam Ewie i Małgosi o świeżym zielonym soku z natki pietruszki z dodatkiem cytryny, który można dostać tylko tutaj. Niestety, zielonego soku już nie ma. Rezolutny kelner zaproponował nam inny sok -...

[autor fot./rys] ZDJĘCIA MICHAŁ GROCHOLSKI
OP-DLO

Podobne artykuły

  • Schudnij raz na zawsze

    Gazeta Wyborcza

    Nie możesz zrzucić zbędnych kilogramów? Z nami Ci się uda! Dziś podpowiemy, jak schudnąć, jedząc lekko, smacznie, zdrowo. Jakieś minusy? Tak, trzeba jeść mniej

  • Jesienny stół

    Dziecko

    Jesienią łatwo skomponować menu dla dwulatka. Obfitość warzyw i owoców sprawia, że pomysłów nam nie brakuje. Dietetycy zalecają, by dziecięca dieta była lekkostrawna, bogata w witaminy, błonnik, bi

  • SZPITALNA KUCHNIA POLSKA

    strony lokalne GW - Łódź

    Śniadanie: pasta jajeczna z białka jajka (bez śladu żółtka) i naci pietruszki. Obiad: łyżka zimnych ziemniaków, łyżka kapusty kiszonej z kawałeczkiem kiełbasy. Kolacja: trzy kromki chleba, łyżeczka margaryny i kapka miodu. Oj, nie rozpieszczają nas w szpitalach

Polecane tematy