Kontrole

Pięć nieznanych smaków kurczaka

[podpis] kło
SUPERMARKET nr 0 dodatek do SUPERMARKET nr 211, wydanie z dnia 09/09/1998, str. 2

PIH. Egzotyczne bary i restauracje

Pięć nieznanych smaków kurczaka

Inspektorzy skontrolowali 118 restauracji i barów, głównie chińskich, wietnamskich, tureckich i indyjskich. Okazało się, że do więcej niż trzech czwartych z nich były zastrzeżenia.

Jest w tym jakaś tajemnica: z przeterminowanych składników, w brudzie powstają smaczne dania, pracownicy zaś - mimo że często nie przeszkoleni i nie znający języka - rzetelnie i sprawnie obsługują klientów.

Świeże, choć nieświeże

Ktoś, kto cztery razy odwiedzał bar lub restaurację, aby spróbować e...

WA-TSU

Podobne artykuły

  • Ryż Po Turecku

    GW Zielona Góra

    Przepis poleca Izzettin Akdogan, właściciel restauracji "Istambuł" w Zielonej Górze. 1 szklanka ryżu, 1,5 szklanki wywaru z warzyw, pół szklanki makaronu - nitek, 2-3 łyżki dobrego oleju lub oliwy. W

  • Pięć Smaków Kurczaka

    SUPERMARKET

    Inspektorzy PIH skontrolowali 118 restauracji i barów, głównie chińskich, wietnamskich, tureckich i indyjskich. Okazało się, że do więcej niż trzech czwartych z nich były zastrzeżenia. Jest w tym jak

  • COŚ DLA PAŃ

    SUPERMARKET

    * Chrupiąca cebulka. Aby cebula po usmażeniu była chrupiąca i apetycznie przyrumieniona, trzeba ją przed włożeniem na patelnię obtoczyć w mące. * Zawsze świeży czosnek. Jeżeli obierzesz za dużo czosn

Polecane tematy