MENU

Niebo w gębie

[podpis] Michael Logozzo; Tłumaczył: Dariusz Ćwiklak
CO JEST GRANE nr 11 dodatek do CO JEST GRANE nr 64, wydanie z dnia 15/03/1996, str. 14

Amerykanin w Warszawie - Michael Logozzo o kuchni w przelocie

Niebo w gębie

Na co jak na co, ale na brak kłopotów linie lotnicze nie mogą narzekać - jak nie kwestie bezpieczeństwa, to opóźnienia lub zaciekła konkurencja. Jednak pasażerowie najczęściej krytykują usługi i jedzenie podawane podczas lotu. Dlatego długo nie mogłem wyjść ze zdumienia, kiedy dowiedziałem się, że pewien słynny międzynarodowy przewoźnik zapowiedział publikację książki kucharskiej z przepisami na dania, o które najczęściej proszą pasażerowie samolotów.

Podróżowałem już rozmaitymi liniami ...

WA-TCG

Podobne artykuły

  • Hut na zamku

    Gazeta Stołeczna

    W ciągu trzech dni nową restaurację "Pizza Hut" na placu Zamkowym odwiedziło ponad 3 tysiące osób. Gospodarze wręczali wszystkim klientom ankietę. Kiedy podsumowali uwagi, okazało się, że najbardziej

  • Hut na rogu

    Gazeta Stołeczna

    W czwartek PepsiCo otwiera swój kolejny, piąty już stołeczny lokal - tym razem na Woli. W ciągu roku koncern chce "otworzyć swoje restauracje na wszystkich najlepszych rogach miasta". W nowej restaur

  • Szkoła Główna Handlowa

    GAZETA STUDENCKA, dodatek do Gazety Stołecznej

    W tym roku Szkoła Główna Handlowa obchodziła 90-lecie swojego istnienia. W systemie dziennym i zaocznym uczy się tu 12 tys. studentów. Rektorem uczelni jest prof. Janina Jóźwiak. SGH to jedyna uczeln

Polecane tematy