W "PEKPOLU" TANIEJ

Gazeta Stołeczna nr 530, wydanie z dnia 13/03/1991, str. 1

W "PEKPOLU" TANIEJ

Od wczoraj w sklepach "Pekpolu" taniej. Obniżono ceny wyrobów we wszystkich punktach sprzedaży tej firmy w Warszawie przeciętnie od 2 do 6 tys. zł na kilogramie. I tak np. schab staniał ok. 6 tys. tyl...

WA-DLO

Podobne artykuły

  • Zwyczajna powyżej czterdziestu

    Gazeta Stołeczna

    Ceny żywności w październiku były bardziej stabilne niż we wrześniu. Najbardziej zdrożała kiełbasa zwyczajna i budyń. Później niż co roku spadły ceny warzyw. Średnia cena cukru utrzymuje się nadal po

  • Zwyczajna tanieje

    Gazeta Stołeczna

    We wrześniu wieprzowina drożała, a wołowina taniała - informuje Wojewódzki Urząd Statystyczny. Najwięcej, bo o 9 procent podrożała łopatka. Ceny schabu środkowego i karkowego wzrosły o ponad 2 tys. z

  • Droższe mięso i wędliny

    Gazeta Stołeczna

    W pierwszej dekadzie listopada w porównaniu z końcem października płaciliśmy więcej za mięso oraz wędliny - informuje Wojewódzki Urząd Statystyczny Z mięs najbardziej, bo aż o 3667 zł., podrożała cie

Polecane tematy