Podobne artykuły
-
Kuchnia Tatr i Beskidów
Palce lizać
Co roku polskie góry odwiedza ponad 2,5 miliona turystów. Góry kuszą nas magicznymi krajobrazami, piękną przyrodą i wyjątkowymi regionalnymi smakami. Kto nie zna rozsławionej przez braci Golców kwaśnicy, czosnkowego smalcu czy tradycyjnego owczego oscypka? Dlatego dziś, oprócz znanych i popularnych przepisów, proponuję także szynkę aromatyzowaną, peklowaną w piwie i miodzie, serduszka drobiowe oraz kilka receptur z dodatkiem grzybów
-
Zaczyna się sezon na grillowanie
Gazeta na Majówkę
Na plażach ognisk nie wolno rozpalać.
-
Szlachetny smak
Palce lizać
Z tego szlachetnego mięsa można stworzyć ciekawe kompozycje - jagnięcina to nie tylko popularne kotleciki, co też starałem się przybliżyć, przygotowując poniższe dania