null

Podobne artykuły

  • Przybywa chętnych na żywność z certyfikatem

    Tygodnik zDolnego Śląska

    Z roku na rok wzrasta w Polsce liczba gospodarstw rolnych, które zajmują się produkcją żywności ekologicznej. Nic dziwnego - popyt na ekoprodukty jest coraz większy. Produkty z certyfikatem ekologicznym są dziś łatwo dostępne i niekoniecznie droższe od zwykłych

  • Szanuj ziemię i konsumenta

    Gazeta Stołeczna

    Gospodarstwa należące do Ekolandu, Stowarzyszenia Producentów Żywności Metodami Ekologicznymi, nie używają sztucznych nawozów i środków chemicznych, nie zatruwają środowiska i produkują zdrową żywnoś

  • Nasze drogie śmieci

    Gazeta Stołeczna

    Makiety małych i dużych oczyszczalni ścieków, nowoczesne wygódki z tworzyw sztucznych, piękne dziewczyny z odkurzaczami i różne nowinki ekologiczne można od wczoraj oglądać na Torwarze. W trzecich mi

Polecane tematy