Podobne artykuły
-
Przybywa chętnych na żywność z certyfikatem
Tygodnik zDolnego Śląska
Z roku na rok wzrasta w Polsce liczba gospodarstw rolnych, które zajmują się produkcją żywności ekologicznej. Nic dziwnego - popyt na ekoprodukty jest coraz większy. Produkty z certyfikatem ekologicznym są dziś łatwo dostępne i niekoniecznie droższe od zwykłych
-
Szanuj ziemię i konsumenta
Gazeta Stołeczna
Gospodarstwa należące do Ekolandu, Stowarzyszenia Producentów Żywności Metodami Ekologicznymi, nie używają sztucznych nawozów i środków chemicznych, nie zatruwają środowiska i produkują zdrową żywnoś
-
Nasze drogie śmieci
Gazeta Stołeczna
Makiety małych i dużych oczyszczalni ścieków, nowoczesne wygódki z tworzyw sztucznych, piękne dziewczyny z odkurzaczami i różne nowinki ekologiczne można od wczoraj oglądać na Torwarze. W trzecich mi