Bakterie Nie Lubią Upału

[podpis] kło
SUPERMARKET nr 0 dodatek do SUPERMARKET nr 83, wydanie z dnia 09/04/1999, str. 4

Bakterie Nie Lubią Upału

Pakowanie

Aseptyczna technologia pakowania żywności jest stosunkowo tania i bardzo skuteczna, zapewniają specjaliści. Pod warunkiem, że spełnionych zostanie kilka warunków.

Żywności nie wystarczy wyprodukować, trzeba ją także umiejętnie przechować. Sposobów jest kilka, np. mrożenie, chłodzenie, autoklawizowanie (czyli puszkowanie), paczkowanie na gorąco, sterylizowanie albo konserwowanie. Przy stosowaniu niektórych metod zużywa się zbyt dużo energii, inne przedłużają trwałość produktu tylko w niew...

BI-TSU

Podobne artykuły

  • Bakterie nie Lubią Upału

    SUPERMARKET

    Aseptyczna technologia pakowania żywności jest stosunkowo tania i bardzo skuteczna - zapewniają specjaliści. Pod warunkiem że spełnionych zostanie kilka warunków. Żywności nie wystarczy wyprodukować,

  • Bakterie Nie Lubią Upału

    SUPERMARKET

    Aseptyczna technologia pakowania żywności jest stosunkowo tania i bardzo skuteczna, zapewniają specjaliści. Pod warunkiem, że spełnionych zostanie kilka warunków. Żywności nie wystarczy wyprodukować,

  • Bakterie nie lubią upału / Pakowanie

    S, dodatek do GW Katowice

    Aseptyczna technologia pakowania żywności jest stosunkowo tania i bardzo skuteczna, zapewniają specjaliści. Pod warunkiem, że spełnionych zostanie kilka warunków. Żywności nie wystarczy wyprodukować,

Polecane tematy