GOTOWANIE MOŻE DAWAĆ FRAJDĘ

[podpis] MICHALINA ŁUBECKA
strony lokalne GW - Bydgoszcz nr 188, wydanie z dnia 13/08/2010Z drugiej strony, str. 2

BIZNESMENI OD KUCHNI POZNAJĄ REGIONALNE SPECJAŁY

GOTOWANIE MOŻE DAWAĆ FRAJDĘ

Zamiast na drętwe spotkania biznesowe, zapraszają do garów. Goście mieszają, pieką i gotują. Warsztaty kulinarne w Spiżarni Kujawskiej walczą o tytuł Najlepszego Produktu Turystycznego Roku w naszym regionie- Oprowadzając ludzi po Bydgoszczy, poszukiwałam nietypowego sposobu przybliżenia ludziom kulinariów naszego regionu - mówi pomysłodawczyni projektu Daria Brodziak. - Można o nich opowiadać godzinami, pokazywać zdjęcia, zachęcać do spróbowania lokalnych smaków, ale najlepszy efekt uzyskamy, z...

[autor fot./rys] MATERIAŁY ORGANIZATORÓW
BS-DLO

Podobne artykuły

  • Makarony

    Palce lizać

    Czasem budzi się we mnie włoska mamma i zabieram się do robienia makaronu

  • Zestawy obiadowe

    Palce lizać

    Trzy proste zestawy obiadowe (uprzedzamy - wszystkie z mięsem) plus trzy desery i trzy kompoty. Tradycyjnie, jak u mamy

  • PRZEPISY

    DNI PYRLANDII, dodatek do GW Poznań

    Sałatka z młodych ziemniaków z rokpolem Składniki: 60 dag młodych ziemniaków 10 dag sera rokpol 2-3 małe cebulki 1 łyżka oliwy 1 czubata łyżka pestek dyni 1 duży pęczek posiekanego koperku sos: 4 łyż

Polecane tematy