DOBRZE UGOTOWANE

Gazeta Telewizyjna nr 236, wydanie z dnia 08/10/2010rozrywka, str. 11

DOBRZE UGOTOWANE

magazyn kulinarny, Polska 2008niedziela | polsat café 18:00Kolejna gwiazda radzi, jak żyć. Magdalenie Wójcik idzie to z wdziękiem. Aktorka przedstawia zdrowe diety i sposoby, jak bez nadmiernego wysił...

RP-TTE

Podobne artykuły

  • Kulinarne zagadki El Bulli

    Palce lizać

    Najlepszy kucharz na planecie. Najbardziej twórczy kucharz w historii. A może wymarzony kucharz Szalonego Kapelusznika? Ferran Adriŕ, Katalończyk samouk, narobił sporo zamieszania w ciągu ostatniej dekady. Dlaczego zatem zamyka swoją trzygwiazdkową restaurację El Bulli, którą co roku szturmowały miliony?

  • Sukces jednodniowych restauracji

    [ DLO LO ] - strony lokalne GW - Łódź

    Burgery, domowe nachosy i chipsy z jarmużu można było zjeść w sobotę w jednodniowych restauracjach w Łodzi. Przyszły tłumy łodzian. Smakowity pomysł bardzo się podobał

  • Czy czekoladowa ryba jest zdrowa?

    strony lokalne GW - Kraków

    Wystarczy przejść się po centrum Krakowa - tu kuchnia włoska, tu tajska, tam wietnamska. Którą jeść, żeby było zdrowo? O wpływie na zdrowie kuchni różnych regionów świata mówi profesor Emilia Kolarzyk, specjalistka do spraw żywienia i higieny

Polecane tematy