MAŁE CO NIECO

[podpis] PAULINA KAŁKA
Palce lizać nr 118, wydanie z dnia 23/05/2011, str. 4

MAŁE CO NIECO

Co przygotować smacznego dla mam z okazji ich święta? Na pewno znajdziecie coś w naszych przepisach z nowalijkami - w sklepach i na bazarach pełno jest białych i zielonych szparagów, pierwszych truska...

[autor fot./rys] ZDJĘCIA ARCHIWUM PRYWATNE, PAWEŁ KISZKIEL, WOJCIECH SURDZIEL (2), ARKADIUSZ ŚCICHOCKI (OKŁADKA + 1)
RP-TPL

Podobne artykuły

  • Na wiosenną sjestę

    Palce lizać

    Na czym polega idea slow foodu? To ochrona prawa do oryginalnych smaków, wytwarzanych naturalnymi metodami, z regionalnych produktów i charakterystycznych tylko dla danego miejsca. Autorami prezentowanych wiosennych, sezonowych przepisów są członkowie warszawskiego Convivium Slow Food

  • 12 razy nowalijki

    Palce lizać

    Pierwsze wiosenne warzywa - rzodkiewki, kalarepę, sałatę, marchewki - najchętniej chrupiemy na surowo. Ale pyszne są też krótko duszone lub gotowane na parze

  • AFRODYZJAKI

    CO JEST GRANE

    Podniecająca kaczka Poprosiliśmy warszawskich kucharzy o przepisy na dania walentynkowe Piotr Dyba restauracja Capriccio na ul. Koszykowej Polecam szparagi zapiekane z sosem Aurora na łódce z cukinii

Polecane tematy